完形填空NickwasnotthekindofboyIhadexpe

发布时间:2020-07-26 01:23:04

完形填空Nick was not the kind of boy I had expected to spend my summer with. I was hoping tohave a1the summer before my busy senior year, but my mother asked me to do her a2. One of her colleagues needed a full-time3. “You planned to volunteer at the local hospital, why not volunteer to4Nick instead?” Then she told me that this six-year-old boy was not a5child.Nick was a lovely little boy who suffered from many disorders. Normal day-care centres would not6him. As a baby, he had serious ear infections which left him with equilibrium (平衡) problems. He couldn’t7or run properly. I was hesitating (犹豫)8I was to take the job when my mother9, “Don’t you want to be a nurse in the future? I doubt if you even have the10.”Then I told her I was11for the job.The day started at 7:00 a.m. Nick was my wake-up call! With so much energy and very little12, he was quite a mix.In the park, when he saw all the other children play on the jungle gym and swings (秋千), the boy’s face13up — how he wished he belonged to the group of his age! You would think it would be14to get a child to go down a slide (滑梯). Believe me, it wasn’t! It took time, a lot of time. But with patience and support, Nick took one step up the slide each day. We worked together to face his15and gradually he got closer to taking the slide of his life.Halfway through the summer, he16it to the top of the slide. With my arms17him tightly, we flew down the slide! I waited for hisreaction. After realizing that he was safe and sound, he gave me a big18and asked, “May I go down again, alone?” I had never been happier in my life when I saw this little child climb the ladder and enjoy what other children19for granted. This20child taught me that being a nurse means respect, kindness and patience.1.A.gradeB.courseC.projectD.relaxation2.A.serviceB.favourC.businessD.trade3.A.nurseB.waitressC.guardD.guide4.A.protectB.defendC.attendD.fort5.A.normalB.naughtyC.cleverD.happy6.A.admitB.receiveC.acceptD.adopt7.A.speakB.playC.standD.walk8.A.ifB.whatC.whyD.where9.A.suggestedB.arguedC.challengedD.mented10.A.energyB.courageC.faithD.time11.A.eagerB.sorryC.gratefulD.ready12.A.awarenessB.balanceC.knowledgeD.control13.A.delightedB.cheeredC.litD.shut14.A.difficultB.simpleC.interestingD.terrible15.A.fearsB.worriesC.chancesD.situations16.A.climbedB.gotC.managedD.made17.A.takingB.holdingC.bringingD.greeting18.A.kissB.clapC.weleD.surprise19.A.playB.doC.takeD.enjoy20.A.miserableB.smartC.braveD.special

网友回答

DBACA CDACB DBCBA DBACD解析文章讲述的是作者利用一个暑假照顾一个身体不健康的孩子,从中得到了一些从来没有过的快乐。1.上下文,根据后文的before my busy senior year可知,作者想要在忙碌的日子到来前先放松一下。2.上下文。固定短语,do sb a favour帮某人忙3.上下文,根据后面的You planned to volunteer at the local hospital可知,母亲的一个同事需要一个全职的护士。4.上下文,因为是做一个护士,所以是要照顾nick。Attend sb 意为照顾某人5.上下文,根据后文可知,nick与平常的孩子不一样,所以此处指的是他不是一个正常的孩子。Normal意为正常的6.句意理解,普通的护理中心不接受他。Accept 意为接受 receive收到 adopt收养 admit成人,录取7.上下文,根据后面的run properly,可知此处指的是他不能很好地行走或者跑步。8.句意理解,句意为,我在犹豫是否接受这份工作,9.上下文,根据后面母亲说的话I doubt if you even have the   30 可知,她是在挑战,怀疑我。10.句意理解,母亲在说我怀疑你是否有这样的勇气。同29空相对应。11.句意理解,根据后文的内容可知,作者接受了这份工作,所以此处她说我准备好了接受这份工作了。12.上下文,根据前文的As a baby, he had serious ear infections which left him with equilibrium (平衡) problems可知,他在平衡方面有问题。13.常用搭配。Light up意为面部呈现高兴的表情。此处意为,孩子的脸上立刻露出了喜悦的表情。14.句意理解,根据后面的it wasn't,It took time, a lot of time可知,该句的意为是,你可能会认为让孩子去滑滑梯是很简单的。15.上下文,因为他没有很好的平衡性,所以他在玩滑梯的时候会害怕,所以作者跟他一起面对滑梯时候的害怕。16.句意理解,此处指的是他终于成功地爬到了滑梯的顶部,manage it=make it =succeed17.句意理解,此处意为我的手臂紧紧地抱住他,我们一起滑了下去。18.语境,孩子高兴的不得了,亲了我一下19.固定搭配,take sth for granted 认为……是理所当然的20.上下文,根据上文可知,nick跟平常的孩子不一样,因此他是一个特殊的孩子。
以上问题属网友观点,不代表本站立场,仅供参考!