Now I know that we black people are much more likely to have high blood pressure and diabe

发布时间:2020-08-17 01:44:33

Now I know that we black people are much more likely to have high blood pressure and diabetes(糖尿病) than white people. And they often lead to heart attacks and other untreated diseases. For example, black people are three to four times more likely than white people to have high blood pressure and twice as likely as the white population to die of a stroke(中风).
New research has found out the surprisingly high levels of salt in many of black people’s favorite meals. I stopped putting extra salt in my food at the table long ago and I try to cut down on the salt I use in cooking. The remended daily level of salt for adults is 6 grams. It is easy to see that if you avoid processed(加工过的) foods and use salt in your cooking within the limit, you won’t exceed the daily level.
The research showed how much salt there is in some foods that we buy from restaurants and takeaways. An average salad with rice and peas has 6.2 grams of salt. This is more salt than you are supposed to eat for the whole day.
A researcher talked about the importance of home cooking rather than take-outs. At home, he pointed out, not only can you hold control of the salt shaker, but also you can create tasty food which is low on salt. The researcher later provided curry goat and rice and peas. They were low on salt, but pletely delicious.
I do not suppose Jamaicans are going to stop buying takeaways soon. But if you suffer from high blood pressure, it is probably better not to buy them often.
【小题1】The underlined word “they” in Paragraph 1 refers to     .A.white peopleB.black peopleC.untreated diseasesD.high blood pressure and diabetes【小题2】What has the new research found out according to Paragraph 2?A.Black people take in too much salt.B.Black people’s meals are very special.C.Processed foods have too much salt in them.D.6 grams of salt per day is enough for an adult.【小题3】What would the writer probably suggest black people do?A.Order no salad in a restaurant.B.Take in no salt for several days.C.Stop cooking their favorite meals.D.Eat less takeaways.【小题4】The researcher provided curry goat and rice and peas in order to     .A.thank those who came to his home for his researchB.let people know that eating less salt makes one healthierC.show that tasty food with less salt can be made at homeD.prove the less salt the food has the more delicious it is【小题5】What would be the best title for this passage?A.Watch the salt.B.Take care, black people.C.Say no to takeaways.D.Say no to high blood pressure.D 

网友回答

(答案→)D 
解析:本文主要讲述的就是在人类的健康问题中,食用的盐太多是一个主要的问题,建议人们要少吃盐。
【小题1】D 推理题。根据文章第一段Now I know that we black people are much more likely to have high blood pressure and diabetes(糖尿病) than white people. And they often lead to heart attacks and other untreated diseases.说明这里的it就是指上句的高血压和糖尿病,故D正确。
【小题2】A 细节题。根据第二段第一句New research has found out the surprisingly high levels of salt in many of black people’s favorite meals.说明黑人的食物中盐的含量太高,故A正确。
【小题3】D 推理题。根据第2段The remended daily level of salt for adults is 6 grams.说明人们推荐的每天食用的盐的量是6克,而黑人的食物中盐过多,故作者可能会建议黑人少吃盐。故D正确。
【小题4】C 推理题。根据文章倒数第二段The researcher later provided curry goat and rice and peas. They were low on salt, but pletely delicious.说明一些含盐量很低的食物也金恩可口,故C项正确。
【小题5】A 主旨大意题。本文主要讲述的就是在人类的健康问题中,食用的盐太多是一个主要的问题,要求人们要少吃盐,故A正确。
以上问题属网友观点,不代表本站立场,仅供参考!