阅读下面短文并回答问题,然后将答案写到答案纸相应的位置上(请注意题后的词数要求)。[1]Everyone has dreams and they obey the rules th

发布时间:2020-08-17 10:35:34

阅读下面短文并回答问题,然后将答案写到答案纸相应的位置上(请注意题后的词数要求)。
[1]Everyone has dreams and they obey the rules that if you can dream it, you can achieve it! Here are four goals for people to reach a perfect life in their future.
[2]The first goal mon to all of us is health and energy. We all want to be healthy and fit, to have high levels of energy and to live free of pains and illnesses. Today, with the incredible advances in medical science, the quality of our health and fitness, and our lifespan, is largely determined by design, not by chance. People with excellent health habits are far healthier, have more energy, and live longer and better than people who have poor health habits. Remember that health is not everything, but without health everything is nothing!
[3]The second goal that we all have in mon is to enjoy excellent relationships--- intimate, personal or social--- with the people we like and respect, and who like and respect us in turn. Fully 85% of your happiness will be determined by the quality of your relationships at each stage, and in each area, of your life. How well you get along with people, and how much they like, love and respect you, have more impact on the quality of your life than perhaps any other factor.
[4]The third mon goal is to do work that we enjoy, to do it well, and to be well paid for it. You want to be able to get and keep the job you want, to get paid more and elevated faster. You want to earn the very most that is possible for you at each stage of your career, whatever you do.
[5]The fourth goal we all have in mon is to achieve financial independence. You want to reach the point in life where you have enough money so that you never have to worry about money again. You want to pletely be free of financial worries. You want to be able to order dinner in a restaurant without referring to the price listings to determine what you want to eat.
【小题1】What is the main idea of this passage?  (No more than 15 words)
    
【小题2】Why does the author think highly of health?  (No more than 20 words)
    
【小题3】According to the passage, what directly influences most of your happiness?  (No more than 20 words)
    
【小题4】The underlined word “elevated” in Paragraph 4 means “    ”.   (No more than 5 words)
    
【小题5】How can you get financial independence? Please give your idea briefly.  (No more than 15 words)
    Four goals that will produce a perfect life in the future. /Four goals for (in) your perfect life. 

网友回答

(答案→)Four goals that will produce a perfect life in the future. /Four goals for (in) your perfect life. 
解析:文章主要讲述四个目标让人们实现未来完美生活。
【小题1】从第一段第二句文章的主题句Here are four goals for people to reach a perfect life in their future可知文章主要讲述四个目标让人们实现未来完美生活。
【小题2】从第二段最后一句Remember that health is not everything, but without health everything is nothing!可得知答案。
【小题3】从第三段第二句Fully 85% of your happiness will be determined by the quality of your relationships at each stage, and in each area, of your life可得知正确答案。
【小题4】从划线单词所在句子的句意“你想要得到或保留你想要的工作,想多加薪或更快的提升”可得知答案。Promote为“提升,晋升”之意。
【小题5】从第四段第一句...to do work that we enjoy, to do it well, and to be well paid for it.或第二句You want to be able to get and keep the job you want, to get paid more and elevated faster.或第三句You want to earn the very most that is possible for you at each stage of your career, whatever you do均可以得出正确答案。
以上问题属网友观点,不代表本站立场,仅供参考!