Swimming is one of those activities that can be learned early in life.Little children can

发布时间:2020-08-16 23:28:58

Swimming is one of those activities that can be learned early in life.Little children can learn to swim as soon as they walk.In fact,you need the same skills in walking as in swimming. However,I believe that five is the best age to learn.By five or six,a child knows fear of water,a very important thing to know.It's wise to be afraid,to recognize true danger.Young ones understand that the water can sometimes be very dangerous. 
To really benefit from swimming,every swimmer should learn,as soon as possible,these four basic strokes;butterfly,backstroke,breastroke,and crawl.I feel that one of these-the breaststroke-is different from the others,since some young swimmers use this stroke naturally,without any training. 
In swimming there are certain rules every swimmer should follow: 
1.Never swim alone!No matter how good you are in the water,don't risk drowning by swimming alone.If you swim by yourself,with no life guards or friends with you,you may get into trouble. 
2.Don't go beyond your abilities.Most swimmers know enough not to swim too far from the bank or the beach,Showing off by doing dangerous tricks is no good.  Swim safely and you will continue to swim and alive. 
3.Don't smoke.Swimming depends on a healthy body;good lungs are part of it. 
4.Work at any activity that builds muscles. 
【小题1】Little children can learn to swim as soon as     . A.they can talkB.they start walking C.they have no fear of the waterD.they are five or six years old【小题2】The author believes that fear of water is    . A.stupidB.sensible(明智的)C.dangerousD.not smart【小题3】According to the passage,you should not swim alone because    . A.the water is too coldB.your parents would not be happyC.something in the water might attackD.you might drownB 

网友回答

(答案→)B 
解析:文章介绍了游泳的一些知识,以及游泳时要注意的安全事项。
【小题1】B 细节题。根据第一段第二句Little children can learn to swim as soon as they walk.说明B正确。
【小题2】B 细节题。根据第一段3,4行By five or six,a child knows fear of water,a very important thing to know.It's wise to be afraid,to recognize true danger.说明作者认为害怕水是明智的,因为水是有危险的,故B正确。
【小题3】D 推理题。根据If you swim by yourself,with no life guards or friends with you,you may get into trouble.这里的get into trouble指淹死。故D正确。
以上问题属网友观点,不代表本站立场,仅供参考!