Mr. Brown lived in a house less than two miles from his office, so he was able to drive h

发布时间:2020-08-21 06:42:12

    Mr. Brown lived in a house less than two miles from his office, so he was able to drive home every day for lunch. Every time he drove home at noon, he found many cars were parked outside his house and there was no room for his own car. He had to drive somewhere else to park his car. Then he had to walk back home. This made him very angry.
He had put up a board, which said, “ No parking” in the garden facing the road, but nobody noticed it. People seemed to obey(遵守) only a police notice with letters on a blue board:
POLICE NOTICE
NO PARKING
Mrs. Brown suggested that he could steal a police notice. He was afraid to do so. She then suggested that he could make one just like a police notice. He said he was not the police and couldn’t use the word “police”. Several days later, Mr. Brown made a blue board with white letters:
POLITE NOTICE
NO PARKING
“ Oh!” Mrs. Brown said, “You told me you weren’t going to use the word  “police”, but why do you use it now?” “Really?” he asked, “Look again.” She started to laugh. “You are really clever.”
【小题1】How many notice boards did Mr. Brown make altogether?A.Only oneB.TwoC.ThreeD.None【小题2】Mr. Brown made a notice board which      in the end.A.was just the same as a police noticeB.was different in colour from a police noticeC.looked just like a police noticeD.said “ POLICE NOTICE, NO PARKING”【小题3】We can infer(推断) that      after he put up the blue board.A.more people will park their cars outside his houseB.more policemen will e to park their cars at noonC.fewer people will visit him at noon later onD.fewer people will park their cars outside his houseB 

网友回答

(答案→)B 
解析:
【小题1】根据文章内容可知答案为B
【小题2】根据文章内容   He had put up a board, which said, “ No parking” in the garden facing the road, but nobody noticed it. People seemed to obey(遵守) only a police notice with letters on a blue board:可知答案为C
【小题3】根据文章内容可知答案为D
以上问题属网友观点,不代表本站立场,仅供参考!